Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Mamicini Cafe: Bir Kafeden Çok Daha Fazlası

Yazı Dizisi : İstanbul Gezi Rehberi
Daha Fazla Yazı

Yazar : Börte Büşra Yavuz

İstanbul’da gezmeye devam ediyorum, bugünkü durağımız Mamicini Cafe: Bir Kafeden Çok Daha Fazlası. 

Bu yazımda sizlere keyifli vakit geçirip, organizasyonlarınızı düzenleyebileceğiniz; İstanbul’da ender kalan 2 katlı evlerin bulunduğu yeşillikler içindeki bir sokakta beyaz üzerine siyah resimli duvarları ve siyah rustik masa- sandalyeleri ile farklı bir konsept sunan Mamicini Cafe’yi tanıtacağım.

Mamicini Cafe

Burası yeni açılan bir restoran-kafe.  Tepe Nautilus’un arka tarafında. Yel değirmeninden Ayrılık Çeşmesi Metro-Marmaray Durağı’na yürürken, Arap mezarlığı ile tren yolu arasında kalan sevimli müstakil evlerden biri. Çok cici bir atmosfer hazırlanmış.

Mamicini Cafe

Dünya’nın bir çok yerinde, kafeler artık sadece bir şeyler yiyip içilen mekanlar olmanın yanı sıra her ziyaretin ayrı bir deneyim kazandırdığı yerler.

Kafenin Duvarları

İşte Mamicini’nin kafe sahipleri de farklı bir atmosfer yaşatmak adına Seul’deki bir kafeden esinlenerek burayı hayata geçirmişler.

Merdivenler

Mekan ve lezzeti bir araya getirip herkesin bulunmaktan zevk alacağı bir konsepti, İstanbul’un göbeğinde hizmete sunmuşlar. 

Mamicini Cafe

İçeri girdiğiniz an itibari ile kendinizi hayal diyarında hissedeceğiniz fonların (merdiven basamakları, pencereler, çerçeveler, balonlar, şömine, kitaplık) kullanıldığını göreceksiniz.

Kafenin küçük bir kış bahçesi kısmı ve keyifli pencere keyifleri yapabileceğiniz 3 katlı kapalı bir ev bölümü var.

Siyah beyaz dizayn edilmiş. Beyaz üzerine siyah resimli duvarları ve siyah rustik masa-sandalyeleri ile hemen dikkat çekiyor. Güzel fotoğraflar çekilebileceğiniz güzel dekorları var.

Mamicini Cafe

Bahçe kısmında ise minyatür bir sokak içinde huzuru içinize çekeceksiniz. Kafa dinlemeyi seviyorsanız çok popüler olmadan kitabınızı alıp bir bahçe keyfine gelin.

Ne yiyelim? Ne İçelim?

Bu keyifli mekanın eşsiz tatlarına ve kahvelerine değinmeden edemeyeceğim.
Cream Puff
Çilekli Milföy
Caramel Cup
Çikolatalı Browni

Özellikle kahveleri ve tatlıları çok lezzetli. Filtre kahve taze ve güzel. Cream Puff, Çilekli Milföy, Caramel Cup ve Çikolatalı Browni  gibi tatlı seçeneklerini tatmalısınız. 

Mamicini Cafe
Personel güleryüzlü. Harika bir kafe, hizmet, sunum ve lezzet muhteşem. Hayatınıza farklı bir boyutta farklı kareler eklemek için Mamicini sizleri bekliyor.
Mamicini Cafe
Kafenin içi, insana huzur veriyor çok farklı Kadıköy’e çok farklı bir hava katmış herkesin gelmesini tavsiye ediyorum. Yeni lezzet duraklarında görüşmek üzere…

Adres: Rasimpaşa, Ayrılık Çeşme Sokağı No:96, 34716 Kadıköy/İstanbul, Türkiye

09:00-23:00 saatleri arasında açık. Telefon: +90 537 348 71 38 Int: http://mamicini.com/

İstanbul ile ilgili diğer yazılarımıza buradan bakabilirsiniz.
Exit mobile version