Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Dergimizin Ağustos Sayısı Elinizden Düşmeyecek

Yazı Dizisi : Gezer Döner Dergi Tüm Sayıları
Daha Fazla Yazı

Gezer Döner Dergi Ağustos sayımızda tam 71 sayfa dolu dolu içerikle karşınızdayız

Ağustos artık sıcaklığın zirve yaptığı tarihlerden birisi ve biz de bu sayımızda sizi hem yurt içinde hem de yurt dışında görmek isteyeceğiniz seyahat noktalarına Gezer Döner Dergimizdeki  yazılarla götüreceğiz. Bu ay ki yazılardan bana ait olan Torino Otomobil Müzesi yazısı her ne kadar kışın gidilmiş bir seyahate ait olsa da kapalı mekan içinde gezildiği için kar, kış, kıyametten uzak fotoğraflar göreceksiniz. Yeni yazarımız İmge Özdemir’in Zanzibar yazısı görülmesi gereken ilginç noktalar barındırıyor. Ayrıca Aslıhan Saraçoğlu ile Sakız Adası, Ender Yurtseven ile Paris’deki eğlence parkı Disneyland, Gözde Bilge’nin kapağımızı süsleyen fotoğrafının yer aldığı Meis, Müjgan Ünal’dan Göreme, Selma Eser ile Karatepe, Editörümüz Serhat Çelebioğlu’dan Nice, Şeyda Ölmez ile Stratonikeia, Sibel Göktepe Filikçi’den Belen Kahvesi ve Yaprak Bilge Çelebioğlu’nun Kaş, Limanağzı yazılarıyla hem gezecek hem de keyifle okuyacaksınız.

 Global Yazarlar

Ayrıca bu ay Gezer Döner Dergide Jenny Quintanilla, Natia Urtashvili, Ngoc Chau ve Venomous Rose‘da Global içerikli yazılarıyla ağustos sayımızda yer aldılar.

Dergimizin Sayfa Sayısı Arttı

Bu ay ( tatil sezonunda olduğumuz için 🙂  daha kısıtlı sürede iki dergi (Temmuz ve Ağustos)  hazırlamış olduk. Bu yüzden yazarlarımızın sayısı  az olsa da sayfala sayılarımız arttı. Bu ay okuyup bitirmekte zorlanabileceğiniz kadar çok sayfamız (71 sayfa) var. Geçen ay tasarımımızda bazı değişiklikler yaptık ve  değiştirdiğimiz tasarım ile size daha büyük fotoğraflar sunmaya başladık. Bu büyük fotoğraflar ile sunduğumuz görsel şölen umuyoruz ki hoşunuza gitmiştir.

 

Unutmayın yazarlarımızın her bir yazı için çektikleri onlarca fotoğrafı dergimize sığdıramadık. Dergide okuduğunuz yazıların diğer fotoğrafları için sizi web sitemize bekliyoruz.

Gelişmelerden ve derginin yayınlandığından haberdar olmak yani kısacası güncel kalmak için aşağıda yer alan “Bültene Abone Olun” bölümünden e-mail ve adınızı yazarak abone olun. Posta kutunuza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Vee Dergiyi Okuma Zamanı!

 

Dergi Arşivi :

           

 

 

 

 

 

 

 

          Temmuz                       Haziran                          Mayıs                               Nisan               

 


 Mart

Keyifle Okumanız Dileğiyle

Not: Dergimiz pdf formatında hazırlanmıştır. Dilerseniz açıldıktan sonra indirebilirsiniz veya print edebilirsiniz.

 

Abone Ol Bülten Mailine Gelsin

[wysija_form id=”1″]

Exit mobile version