Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Temmuz Dergimiz Doldu Taştı

Yazı Dizisi : Gezer Döner Dergi Tüm Sayıları
Daha Fazla Yazı

Temmuz dergisinde yazarlarımız ve sayfalarımız arttı

Gezer Döner Dergimizin yaz sayılarında size harika fotoğraflar ve yepyeni yazarlar sunmaya devam ediyoruz. Bu ay tam 52 sayfayız. Dergimizin tanıdığınız yazarları  Aslıhan Saraçoğlu, Ender Yurtseven, Esma Durmaz, Fatih Aktaş, Jenny Quintanilla (İspanyolca Yazılarıyla), Müjgan Ünal, Selma Eser, Serhat Çelebioğlu ve Sibel Göktepe Filikçi yeni yazıları ile  dergimizde yer alırken aramıza yepyeni isimler de katıldı.

5. Sayıda Yazar Sayımız Rekor Kırdı !

Dergimizin bu sayısında eski sayılarımızda yer alan bazı yazarlarımızda yer alabilseler neredeyse 90 sayfalık bir dergiyi yayımlayabilirdik. Bu ay ki sayımızda kısmet olmadı. Ama yine de yeni yazarlarımız rekor kırmamızı sağladı. Dresden yazısıyla Ayşe Akkuş, Küba ve Hemingway’in evi yazısı ile Nesrin Orçun Ciritçi, dergimizin kapağındaki fotoğrafı ve Brugge yazısıyla Yaprak Çelebioğlu yer alıyor.

Dergimiz Artık Global 🙂

Geçtiğimiz sayıda dergimize eklediğimiz İspanyolca ve İngilizce yazılarımız ve bu dillerde yazan yazarlarımızın sayısı bu ay oldukça arttı. Derginin bu sayısının Global bir sayı olduğunu düşünüyoruz. Ve bu Globalleşme önümüzdeki aylarda da düzenli olarak devam edeceği için biz de derginin adına “Global” kelimesini kalıcı olarak eklemeye karar verdik. Yeni eklenen yazarlarımız Natalia Machado, Natia Urtashvili, Ngoc Chau ve Venemous Rose oldular.

Unutmayın yazarlarımızın her bir yazı için çektikleri onlarca fotoğrafı dergimize sığdıramadık. Dergide okuduğunuz yazıların diğer fotoğrafları için sizi web sitemize bekliyoruz.

Gelişmelerden ve derginin yayınlandığından haberdar olmak yani kısacası güncel kalmak için aşağıda yer alan “Bültene Abone Olun” bölümünden e-mail ve adınızı yazarak abone olun. Posta kutunuza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Vee Dergiyi Okuma Zamanı!

 

          Temmuz                       Haziran                          Mayıs                            Nisan                              

       

 

 

 

 

 

 

 

         Mart

Keyifle Okumanız Dileğiyle

Not: Dergimiz pdf formatında hazırlanmıştır. Dilerseniz açıldıktan sonra indirebilirsiniz veya print edebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Abone Ol Bülten Mailine Gelsin

[wysija_form id=”1″]

Exit mobile version