Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Gezer Döner Dergi Yaz Sayısı Yayında

Yazı Dizisi : Gezer Döner Dergi Tüm Sayıları
Daha Fazla Yazı

Haziran sayımız ile yaza merhaba diyoruz

Yaza merhaba dediğimiz Gezer Döner Dergi Haziran sayısı sizlerin yepyeni yazarlar ile buluşacağınız bir sayı olacak. Aslıhan Saraçoğlu, Birgen Emekli, Burak Güren, Ender Yurtseven, Ersin Din, Esra Durmaz, Fatih Aktaş, Müjgan Ünal, Serhat Çelebioğlu yine yazıları ile  dergimizde yer alırken aramıza yepyeni isimler de katıldı.

Yeni Yazarlar ile Büyüyoruz

Daugavpils yazısıyla Fatma Emray Deniz, Ihlamur Kasrı ile Selma Eser, Beşparmak Dağları ile Şeyda Ölmez, dergimizin kapağındaki fotoğrafıyla Sibel Göktepe Filikçi’nin Tyana yazısı ve Milano’nun merkezinde nerede ne yiyebileceğinizi öğreneceğiz yazısıyla Tolga Yiğit yer alıyor.

Dil Seçeneklerimiz Artıyor 🙂

Ayrıca bu ay yeni yazarlarımızdan Jenny Quintanilla ile İspanyolca ve Fatih Aktaş ile de İngilizce yazılarımız var. Jenny Peru’dan bir yazı ile Fatih’de Kars Mutfağı ile ilgili güzel yazılar hazırladı. Vee bu yazıları hem orijinal dillerinde okuyacaksınız hem de Türkçe versiyonlarını da bulabileceksiniz.

 

Unutmayın yazarlarımızın her bir yazı için çektikleri onlarca fotoğrafı dergimize sığdıramadık. Dergide okuduğunuz yazıların diğer fotoğrafları için sizi web sitemize bekliyoruz.

Gelişmelerden ve derginin yayınlandığından haberdar olmak yani kısacası güncel kalmak için aşağıda yer alan “Bültene Abone Olun” bölümünden e-mail ve adınızı yazarak abone olun. Posta kutunuza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Vee Dergiyi Okuma Zamanı!

 

          Haziran                          Mayıs                            Nisan                              Mart

           

 

 

 

 

 

 

 

Keyifle Okumanız Dileğiyle

Not: Dergimiz pdf formatında hazırlanmıştır. Dilerseniz açıldıktan sonra indirebilirsiniz veya print edebilirsiniz.

Abone Ol Bülten Mailine Gelsin

[mailpoet_form id=”1″]

Exit mobile version