Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Dergimizin Mayıs Sayısı Yayınlandı! Tıklayın Okuyun

Yazı Dizisi : Gezer Döner Dergi Tüm Sayıları
Daha Fazla Yazı

Yepyeni Sayımızla Bahara Merhaba Diyoruz

Aslında bahar mevsimi takvim üzerinde Mart ayı ile birlikte gelmişti. Ancak havanın ısınması Nisan’ın son günlerini ve dolayısıyla da bizim dergimizin Mayıs sayısını buldu 🙂 Havaların ısınması gecikince biz de geciken bahara yeni merhaba diyebiliyoruz.

Dergide Neler Var?

Dergimizin Mayıs sayısında yazarlarımızın gezdikleri yerler de sizlere baharı müjdeleyecek.

Yeni yazarlarımızdan Ender Yurtseven Cruise gemisi ile Akdeniz seyahati deneyimlerini yazdı. Çocuklu bir ailenin cruise gezisinden detaylar sizlere de ışık tutacaktır.

Gözde Bilge bu kez de Osmanlı İmparatorluğu’nun başkentlerinden Edirne’yi sizler için gezdi. Kahvaltı ve Edirne Ciğeri için tercih ettiği mekanları tavsiye etti.

Dergimizin kapak konusu Hollanda’nın Marken Köyü’nü Editörümüz Serhat Çelebioğlu sizin için yazdı ve fotoğrafları ile bu köyün neden dünyaca ünlü olduğunu anlattı. Eğer Hollanda’ya gidecekseniz evleri ile dikkat çeken bu köyü bu yazıyı okuduktan sonra mutlaka gezmek isteyeceksiniz.

Aslıhan Saraçoğlu Avrupa’nın en batı ucundaki ülke Portekiz’de bu kez okyanusa gitti.

Yeni yazarlarımızdan Esma Durmaz falezleri ve tatil merkezleri ile ülkemizin en önemli turizm kenti Antalya’nın adının nereden geldiğini güzel Antalya fotoğraflarıyla yazdı.

Müjgan Ünal bu kez Roma’nın simgesi diyebileceğimiz Kolezyumu gezdi,

Yeni yazarlarımızdan Ersin Din Sakarya’daki Karagöl’ü ve nasıl kamp yapılabileceğini yazarken

Bir başka yeni yazarımız Füsun Özülke ise yaz aylarının popüler destinasyonu Thassos’a (Taşoz) araba ile nasıl? ve hangi evraklar ile gidebileceğinizi adanın tarihçesi ile yazdı. Gelecek ay da adada gidilecek plajlara ve yemek için tercih edilecek mekanları yazacak.

Ve son olarak Fatih Aktaş bu ay sizin için Muson mevsiminde Umman’da neler olduğunu metrelerce yükselen dalgaların fotoğraflarıyla yazdı.

Daha Fazla Fotoğraf İçin

Unutmayın yazarlarımızın her bir yazı için çektikleri onlarca fotoğrafı dergimize sığdıramadık. Dergide okuduğunuz yazıların diğer fotoğrafları için sizi web sitemize bekliyoruz.

Bültene Abone Olun

Gelişmelerden ve derginin yayınlandığından haberdar olmak yani kısacası güncel kalmak için aşağıda yer alan “Bültene Abone Olun” bölümünden e-mail ve adınızı yazarak abone olun. Posta kutunuza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Vee Dergiyi Okuma Zamanı!

Keyifle Okumanız Dileğiyle

Not: Dergimiz pdf formatında hazırlanmıştır. Dilerseniz açıldıktan sonra indirebilirsiniz veya print edebilirsiniz.

Abone Ol Bülten Mailine Gelsin

[wysija_form id=”1″]

Exit mobile version