Site icon Gezer Döner – Gezi Rehberi Sitesi

Dergimizin Nisan Sayısını Yayınladık !

Yazı Dizisi : Gezer Döner Dergi Tüm Sayıları
Daha Fazla Yazı

Mutluyuz

Süreli yayınlarda aşılması gereken kritik dönemeçler vardır. İlk sayının yayınlanması nasıl sancılı bir süreçse, devamının gelmesi de o denli farklı zorluklar içerir. Bu zorlukları aştıkça ayaklarınız yere sağlam basmaya başlar. Mart ayında başlayan dergi yayınımızda 2. Sayımızı yayınlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nisan sayımızda da sizlere web sitemizde yayınladığımız onlarca yazıdan birer kesit sunuyoruz. Bu yazılarda ilk sayımızdaki kemik yazar kadromuzun imzası ve her birinin birer yazısı var.

Editörümüz Serhat Çelebioğlu’nun kapsamlı Münih yazısının 2. bölümünde BMW müzesinde gezeceksiniz.

Kapak konumuz Gözde Bilge’den geldi. Nemrut Dağı ve gün batımı. Adıyaman’a gidilir de çiğ köfte yenmez mi? Nerede yiyeceğinizi de bu yazıda öğreneceksiniz.

Porto denince akla Porto şarabı, ve şarap denilince de şarap tadımları akla geliyor. Portoda bir günde yapılacak tur ile şarap tadımını Aslıhan Saraçoğlu yazdı.

Müjgan Ünal’da 2018 kültür başkentimiz Kastamonu’yu adının tarihteki anlamıyla sizin için kaleme aldı.

Fatih Aktaş bizi donmuş Çıldır Gölü’ne hem balık avlamaya hem de muhteşem fotoğraflar çekmeye götürdü.

Burak Güren ile gezginlerin bir başka tutkusu olan motosikletlerin İstanbul’daki büyük fuarını Motobike İstanbul 2018’i gezdik. Konu ile ilgili önemli kişilerle tanıştık.

Ve Birgen Emekli’den doğaya güzel bir şiir armağanı ile bu sayımızı da tamamladık.

Hem yurt dışından hem de yurt içinden yazılarımızla Nisan ayında da dolu içerikle karşınızdayız. Dergimizin bu sayısını da print edip saklamakta fayda olacaktır.

Daha Fazla Fotoğraf İçin

Yazarlarımızın her bir yazı için çektikleri onlarca fotoğrafı dergimize sığdıramadık. Dergide okuduğunuz yazıların diğer fotoğrafları için sizi web sitemize bekliyoruz.

Bültene Abone Olun

Gelişmelerden ve derginin yayınlandığından haberdar olmak yani kısacası güncel kalmak için aşağıda yer alan “Bültene Abone Olun” bölümünden e-mail ve adınızı yazarak abone olun. Posta kutunuza gelen maili onaylamayı unutmayın.

Vee Dergiyi Okuma Zamanı!

Dergimize yandaki fotoğrafa tıklayarak yada buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz >>

Mart sayımız için ise buraya tıklayın >>

Keyifle Okumanız Dileğiyle

Not: Dergimiz pdf formatında hazırlanmıştır. Dilerseniz açıldıktan sonra indirebilirsiniz veya print edebilirsiniz.

Abone Ol Bülten Mailine Gelsin

[mailpoet_form id=”1″]

Exit mobile version